Napredujeme v biologickej ochrane rastlín

Everzym Liquid enzým - 12 g

3,94 s DPH / ks 3,21 € bez DPH / ks
Na sklade
Vysoko účinný pektín rozkladajúci enzýmový koncentrát určený na úpravu rmutu, muštu, vína a destilátov z ovocia a hrozna. Zvyšuje výťažnosť čistého muštu, uvoľňuje farbivá a arómy, zlepšuje lisovanie a čírenie.
Obj. čislo:
29802
EAN:
5999551571280

Everzym Liquid enzým - 12 g

EVERZYM LIQUID – Enzýmový prípravok na rozklad pektínu

Použitie

Na úpravu rmutu, muštu, vína a destilátov vyrobených z hrozna a ovocia ako pektín rozkladajúci prípravok, ktorý zvyšuje obsah čistého muštu a zároveň pomáha uvoľneniu farbív a aromatických látok, uľahčuje lisovanie a čírenie.

Potrebné množstvo enzýmu rozpustiť v 20-násobnom množstve rmutu alebo muštu. Takto získaný materiál pridáme za stáleho miešania rovnomerne do celého ošetrovaného množstva. Ideálna teplota počas práce je 15–30 °C. Pri teplotách pod 10 °C a nad 50 °C je prípravok neúčinný.

Minimálny čas pôsobenia je 1–3 hodiny. Aktivitu enzýmu môžeme blokovať pomocou bentonitového čírenia alebo zvyšovaním teploty (pasterizáciou).

Odporúčané skladovanie

Produkt EVERZYM LIQUID sa odporúča skladovať pri teplote 5–15 °C.

Zloženie

Prípravok vyrobený z húb rodu Aspergillus Niger.

Nech vám nič neujde

Najnovšie informácie a novinky v biologickej ochrane Vašej záhrady, priamo na Váš mail.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.