Napredujeme v biologickej ochrane rastlín

Kuprikol 50 g

2,06 s DPH / ks 1,72 € bez DPH / ks
Na sklade
Záhradkárom dobre známy meďnatý prípravok na ochranu rôznych poľnohospodárskych plodín proti hubovým chorobám.
Obj. čislo:
1674

Kuprikol 50 g

Postrek na hubové ochorenia rastlín

Výrobca: Nera Agro Neratovice, Česká republika
Kategória: Fungicídy proti chorobám
Balenie: 1000g, 10x50g, 5x50g, 50g

Záhradkárom dobre známy meďnatý prípravok na ochranu rôznych poľnohospodárskych plodín proti hubovým chorobám.

 

Používajte prípravok na ochranu rastlín bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.

Rozsah registrácie prípravku v záhradníctve

Plodina Škodlivý činiteľ Koncentrácia v % Dávka do 10 L vody na 100m2 Čakacia lehota v dňoch Povolené kombinácie a poznámky
broskyne Kučeravosť listov broskýň   60 g 28 dní na jeseň alebo na jar pred pučaním stromov
cibuľa Pleseň cibuľová   60-70 g 7 dní + zmáčadlo, podľa signalizácie
pór Pleseň cibuľová   60-70 g 7 dní + zmáčadlo, podľa signalizácie
čerešne Baktériové a hubové odumieranie konárov   30-50 g 28 dní 1. ošetrenie na začiatku opadávania listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred pučaním
višne Baktériové a hubové odumieranie konárov   30-50 g 28 dní 1. ošetrenie na začiatku opadávania listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred pučaním
hrušky Baktériová spála   10-20 g 28 dní na začiatku a na konci kvitnutia, začiatok rastu plodov /voliť spodnú hranicu koncentrácie/, škôlky, t.j. porasty určené na expedíciu je možné pred odlistením ošetriť koncentrátom 0,3%
jablone Baktériová spála ružovitých   5-10 g 28 dní na začiatku a na konci kvitnutia, začiatok rastu plodov /voliť spodnú hranicu koncentrácie/, škôlky, t.j. porasty určené na expedíciu je možné pred odlistením ošetriť koncentrátom 0,3%
jahody Biela a fialová škvrnitosť listov jahôd   35-40 g 10 dní len po zbere ovocia
rajčiak pleseň zemiakov (fytoftóra)   60-70 g 7 dní  
rajčiak Septóriová škvrnitosť rajčiakov   60-70 g 7 dní  
rajčiak Čerň rajčiaková   60-70 g 7 dní  
tekvicová zelenina baktériová škvrnitosť listov   60-70 g 3 dni podľa signalizácie
tekvicová zelenina Pleseň uhorková   25-50 g 3 dni podľa signalizácie
uhorky - nakladačky Pleseň uhorková   35-40 g 3 dni + Previcur 607 SL (0,2%)
vinič (na víno) Peronospóra viniča   50 g 35 dní  
vinič (na víno) Červená spála viniča   50 g 35 dní  
vinič (stolové hrozno) Peronospóra viniča   50 g 7 dní  
vinič (stolové hrozno) Červená spála viniča   50 g 7 dní  
zeler Septóriová škvrnitosť listov zeleru   60-70 g 7 dní  
zemiaky pleseň zemiakov (fytoftóra)   40-50 g 7 dní podľa signalizácie
fazuľa struková Antraknóza fazule   40 g AT do začiatku kvitnutia
hrušky Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 2 krát za vegtačné obdobie
jablone Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 2 krát za vegtačné obdobie
marhule Nekróza kôry   30-50 g AT pri opade listov, pred začiatkom rašenia, max. 3 krát za vegetačné obdobie
lesné dreviny Škvrnitosť listov lesných drevín   40-60 g   listnaté, pri ohrození porastov, pri prvom výskyte, najneskôr opakovať podľa potreby, v intervale 10-14 dní
mrkva Škvrnitosť listov   35-40 g   semenné porasty, pred kvitnutím, po odkvitnutí
petržlen Škvrnitosť listov   35-40 g   semenné porasty, pred kvitnutím, po odkvitnutí
orech Antraknóza orecha   35-40 g   mladé výsadby, škôlky, po odkvitnutí, aplikáciu opakovať 1-2x, v intervale 7-14 dní
čerešne Nekróza kôry   30-50 g   1. ošetrenie na začiatku opadu listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred rašením
višne Nekróza kôry   30-50 g   1. ošetrenie na začiatku opadu listov, 2. ošetrenie za 10-14 dní, 3. ošetrenie pred rašením







Nech vám nič neujde

Najnovšie informácie a novinky v biologickej ochrane Vašej záhrady, priamo na Váš mail.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.